Logo TNVN2
Regie: Pitt de Grooth
Regie assistente: Charlotte Roels
Arrangementen: Diversen
Lichtontwerp / techniek: Marcel de Meij
Geluidsontwerp / techniek: Leon Pothuizen
 
Theater: Polanentheater
De Theaterrepubliek heeft ...Tot Nu, Verder en Nooit  uitgevoerd op donderdag 8 & vrijdag 9 maart 2018
 
Spelers:
Theo Baas, Jasper Buffing, Pitt de Grooth, Emiel Smit, Marjo Alkema, Corinne Rijnders, Mieke Koers, Charlotte Roels, Will Stravers.
 
Verhaal:
Als je nog maar zo kort bestaat als De Theaterrepubliek is het misschien vreemd om een overzicht te maken van de succesvolle voorstellingen die je hebt gemaakt.
Toch zijn wij er in geslaagd om binnen 5 jaar veel mooie voorstellingen te maken waar wij ontzettend trots op zijn. Waar liedjes in zitten die we eigenlijk nooit meer zouden zingen…..tot nu.
We gaan ze toch nog een keer voor je brengen, de mooie liedjes uit het ’t Vrije Schaep, Rex de Musical, Snorro, Foxtrot en Blood Brothers.
Maar dat is niet alles, we willen ook alvast de liedjes laten horen van voorstellingen die we mogelijk in de toekomst gaan doen, aangevuld met liedjes van producties die we nooit gaan doen, het lukt ons echt niet om in Polanentheater een helikopter te laten landen zoals in Miss Saigon, vliegtuigen zoals in Joe of met de kostuums zoals in The Lion King, Elisabeth of Cyrano.
Het gaan twee mooie avonden worden, prachtige nummers die gezongen worden door acteurs en actrices die je al kent van onze voorstellingen.
Hou 8 en 9 maart 2018 vrij in de agenda, ….tot Nu, Verder en Nooit in het vertrouwde Polanentheater!
 
 

© 2012 - 2018 & ontwerp: De Theaterrepubliek