theo5
Theo Baas speelt al van kinds af aan toneel; verkleedpartijen, acts en toneelstukjes stonden aan de basis van zijn theatercarrière. Tijdens zijn schoolperiode speelde hij al mee in theatervoorstellingen en midden jaren 90 is hij lid geworden van Toneelgroep Maskerade in Uithoorn. Hier was hij te zien in verschillende toneelproducties zoals: De twee wezen, Jan Rap en z'n maat, Verf, Op hoop van zegen, De troonsafstand, 't Schaep met de 5 pooten en Tartuffe.

Daarnaast heeft hij ruim 10 jaar ervaring opgedaan achter de schermen bij Joop van den Ende Theaterproducties op het gebied van Merchandising, Guest Relations en Projectmanagement.

Als radiomaker en nieuwslezer van lokale radio heeft hij zijn stem mogen lenen aan commercials voor lokale en landelijke radio.

Theo Baas is een van de oprichters van De Theaterrepubliek. Hij speelt in vrijwel alle voorstellingen mee in verschillende rollen. Voor zijn rol als verteller in Blood Brothers  en zijn rol in Man van La Mancha was hij genomineerd voor een Amateur Musical Award in 2018 en 2020

Daarnaast is Theo ook als uitvoerend producent en productieleider betrokken bij alle producties.

 

© 2012 - 2023 & ontwerp: De Theaterrepubliek