Stefan

Zingen heeft hij altijd leuk gevonden, maar pas toen hij op z'n 15e werd aangenomen bij Oberon Theaterproducties in Alkmaar, besloot Stefan er ook iets mee te gaan doen. Bij Oberon heeft hij 5 jaar gespeeld in de Wizard of Oz, A Magical Chorus, Footloose, West Side Story en Hair. Aan het eind van zijn eerste jaar leerde hij gitaar spelen van de toenmalige regisseur. Sindsdien zijn er weinig dagen voorbij gegaan zonder dat hij de snaren aanraakte.

Naast toneelspelen schrijft hij namelijk ook zijn eigen nummers en treedt daar af en toe mee op. Z'n droom is om een beroemd muzikant te worden. Tijdens zijn laatste jaar bij Oberon zat Stefan ook op de vooropleiding Musical bij INHolland Alkmaar. Nadat hij werd afgewezen voor de vakopleiding, besloot hij een tussenjaar te nemen om te werken. Tijdens dat jaar heeft hij ook 3 maanden in Arizona gewoond. Toen hij terug kwam, besloot hij de Pabo te gaan doen.

Na anderhalf jaar stage lopen op basisscholen bleek dat echter niet helemaal zijn ding te zijn en daarom werkt hij nu voorlopig bij Lidl. Het afgelopen jaar heeft hij een aantal keren de rol van Christian op zich genomen in de musicalkomedie Moulin Rouge bij Theatergroep Troost in Amsterdam en heeft hij de hoofdrol gespeeld in de korte film Levenslang, door studenten van MEM bij INHolland Den Haag.

Of hij weer een opleiding gaat doen, weet hij nog niet. Hij weet alleen dat hij verder wil blijven gaan met muziek en theater, hopend dat zijn droom ooit werkelijkheid wordt.

Bij De Theaterrepubliek was hij te zien in Rex de musical.

© 2012 - 2023 & ontwerp: De Theaterrepubliek